Промоции:
Свържете се с нас и попитайте за Вашата персонална оферта! |

КЛИМАКС

2 блистера с по 10 таблетки
Цена: 9.30 лв. / кутия
* Цената включва 20 % ДДС
* Цените на продуктите може да варират в различните търговски обекти и аптеки."

* Доставката в рамките на София град е безплатна!
* За останалите градове се свържете с нас - 02 / 465 27 89 или info@sintalgroup.eu


КЛИМАКСе хранителна добавка cBитекс, Магнезий, Соеви изофлавонии Пасифлора,оказващ благоприятен ефект при жените по време наклимактериума.КЛИМАКС спомага за облек­чавне състояния на тревожност, нервност и умора.

 

Какво съдържа?

 

Пасифлората се използва при нервност, стомашни или менструални болки, менопаузни симптоми, невралгия и мигренно главоболие; има успокояващ ефект, помага за намаляване на тревожността и e от полза при астма, сърцебиене, високо кръвно налягане, мускулни крампи.

 

Соеви изофлавони: Растителни фитоестрогени, които помагат за справяне с досадните симптоми на менопаузата и предменструалния синдром, едновременно с поддържането на сърдечно здраве, здрава костна система, превенция на остеопорозата и поддържане на здравето на гърдата.

 

Bитекс - ефективно допринася за намаляване на симптомите на предменструален синдром (ПМС), при менструални проблеми и безплодие, хормоналния дисбаланс, регулиране на овулацията, фибромен маточен растеж. Плодоветe имат прогестерогенна сила, действайки на хипофизата, която регулира менструалния цикъл при жените,. Увеличавайки прогестерогенна активност, билката може да помогне за балансиране на прогестероновата и естрогенната продукция от яйчниците през менструалния цикъл.

 

Внимание:Да се съхранява на хладно и сухо място (недостъпно за малки деца).  Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Не превишавайте дневния прием . Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки  не са заместители на пълноценното хранене.

 

Препоръчителен дневен прием:  По 1 една таблетка, вечер преди лягане

 

158 mg

sintalgroup

Количка

Сума на поръчката: 0 лв.